Egyesületünket a Combat „D” SC néven 1989-ben alapítottuk. Fekete Péter és Feketéné Németh Erika hozta létre az egyesületet – Pétert sajnos már nem köszönthettük a 2011 decemberében megrendezett jubileumi találkozónkon.

Mindazonáltal szerencsések vagyunk, hogy az egyesület alapítása óta zömében ugyanazokkal az edzőkkel dolgozhatunk. És büszkék arra, hogy újakkal is azokkal, akik hozzánk jártak edzeni évről évre, versenyzőként a Combat színeiben értek el eredményeket, és megszerzett tudásukat most önzetlenül adják át.

Ennyi év alatt több ezer kisgyerek és felnőtt fordult meg nálunk a páston, kötött bandázst, húzott kesztyűt. Büszkeséggel tölt el bennünket az is, hogy egykori növendékeink ma már a gyerekeiket is lehozzák edzésre. Ennél jobb bizonyíték nekünk nem kell ahhoz, hogy tudjuk jó úton járunk.

A kick-box elsősorban versenysportág, ám akadnak sokan, akik csak azért járnak hozzánk edzeni, mert sportolni, mozogni akarnak, szeretik a jó társaságot, és hiányzik nekik az adrenalin. Továbbá ez a sportág az elsők között van a kondíció fejlesztésére, a nőiesférfias test kialakítására, zsírégetésre alkalmas mozgásformák között!

Tiszteljük a sportot, és sporttársainkat is. Fontos számunkra a fair play, ezért az edzéseken és a versenyeken is ennek megfelelően viselkedünk. A hozzánk jelentkezőket nem verekedni tanítjuk meg, hanem sportolni önfegyelemre, kitartásra, helytállásra neveljük tagjainkat, melyet az Életben is kamatoztathatnak.

Versenyzőink remek eredményekkel büszkélkednek hazai és nemzetközi versenyeken. Büszkék vagyunk arra, hogy kitartásunk mellett a humorunkat és a csapatszellemet sem veszítettük el az évtizedek alatt. Szeretünk együtt bulizni, futni, szánkózni, kirándulni, edzőtáborozni – ami belefér.

Ahogyan számos sportegyesület, mi is folyamatosan pénzhiányban szenvedünk a jelképesnek mondható havi tagdíj nem elegendő arra, hogy tehetséges sportolóink versenyen való szereplését támogassuk. Előfordult, hogy a pénzhiány miatt nem jutottak ki egy-egy nemzetközi versenyre, ahol éremesélyesek lehettek volna. Ha van ötleted, kit kereshetnénk meg szponzorként, örömmel fogadjuk és köszönjük!

Ha hiányzik, hogy egy edzés után holt fáradtan támolyogj be az öltözőbe, miközben szétcsapnak benned az aktív testmozgás által felszabadított boldogsághormonok, ha hiányzik egy jó társaság, ahol nem csak barátokra, de példaképekre is lelhetsz, gyere el, nézd meg az edzésünket. Ha kedvet kapsz – szeretettel várunk kortól, nemtől függetlenül!

A Combat D SC csapata